27 January, 2007

Utstyrsavtale i boks!

For å kunne gjennomføre Transalp er det mange faktorer som må fungere optimalt. I den forbindelse så vi at gode sykler og utstyr er en viktig brikke for å kunne gjennomføre et 8-dagers terrengritt, slik at sjansen for å måtte bryte/bli forhindret av tekniske problemer blir minst mulig. Derfor så vi det som nødvendig å måtte skaffe oss nye sykler for sesongen 2007. Vi tok kontakt med Birk/Eurotex for å høre om de var interessert i å hjelpe oss. Resultatet ble en avtale der vi får redusert pris på terrengsykkelen Fuji Space (se bildet). Dette er en full-carbon terrengsykkel med Sram girsystem, XT-krank, Avid SD SL bremser, Rock Shox Reba Team dempegaffel og Ritchey komponenter. Sykkelen veier bare 9,6 kg!
I tillegg får vi en del sykkelklær og utstyr, samt reduserte priser på annet utstyr. Kanskje det viktigste med avtalen er at vi kan få service på syklene i forkant av viktige ritt.
På en del av de viktigste rittene i Norge skal vi også sykler på et farmerteam til Fuji/Birk.
Denne avtale er vi meget godt fornøyd med, og er en ekstra inspirasjon til å trene godt nå i vinter. Vi takker Birk/Eurotex for støtten og anbefaler dere til å ta en tur innom Birk/Eurotex å se på deres produkter. Eller se på deres nettside.

No comments: