07 May, 2007

Treningssamling i Spania

Da begynner sykkel sesongen å nærme seg, og som siste ledd i oppkjøringen, skal Team Solberg til Spania (Malaga) på 1 ukers samling. Vi reiser sammen med Per Olaussen, Bent Olav Åmodt, Christian Kahrs og Sindre Østhagen. Sindre og Christian reiser nedover i dag (tirsdag), mens resten reiser nedover på torsdag.

Per har vært i dette området tidligere, og kan melde om fine treningsforhold. Vi kommer hovedsaklig til å kjøre rolige lange turer, men det blir vel også en eller annen intervall økt. Området rundt Malaga har god kupering, og vil nok gi en pekepinne på hva som venter oss i TransAlp.

Dagene frem til avreise blir nok brukt til å samle litt overskudd, samt å få pakket alt utstyret. Ikke minst må syklen pakkes på en fornuftig og skånsom måte. Vi kommer til å pakke sykkelen i pappeske, dyttet med bobleplast og annet som kan gi den tilstrekkelig beskyttelse. Hadde vært litt kjedelig med ødelagt sykkel på sykkelsamling...

Formen om dagen er stigende. Vidar har slitt med litt forkjølelse etter en lang natt på Tiomila (orienteringsløp), men denne begynner å slippe taket. Dag har også hatt litt grums i halsen, men har trent godt.

Team Solberg gleder seg til en uke i varmere klima, med mange timer på setet.

No comments: