05 May, 2007

Bra med trening for tiden

På mandag fikk vi endelig de nye syklene våre, og etter noe finjusteringer satt de som et skudd. Den gode følelsen kom med en gang og det er en herlig følelse å sykle med en helt ny sykkel der bremser og gir fungerer optimalt og kjapt. Syklen er både rask på grusveier og lett å håndtere i terrenget, så nå er det bare opp til oss å sykle fort...
Og denne uka har det blitt mange gode økter på syklene. Så langt denne uken har treningen vært:

Mandag: 1,20 t rolig tur med helt ny sykkel
Tirsdag: 3,30 t rolig langtur
Onsdag: 2 t rolig langtur
Torsdag: 35 min distansedrag i bakke, tilsammen 1,40 t
Fredag: 2,20 t rolig lantur
Lørdag: 3,20 t bakkelangtur
Tilsammen 14,10 t på 6 dager

Har nå også fått montert Polar sykkelsensoren min på sykkelen, så nå kan jeg se hvor mange km jeg sykler.
Økta i dag, lørdag, var en langtur der vi prøvde å få mest mulig stigning. Vi begynt først opp til Grefsenkollen, deretter ned i Maridalen, opp til Tryvannstårnet, ned i Sørkedalen og opp bakkene mot Kikut, for så å sykle rundt ved Kikut og hjem ned ved Skjærsjøen. Tilsammen ble det 1310 meter stigning. Begge var slitne i dag, og måtte kjempe litt i de lengste stigningen. Men det er vel av slike økter vi blir sterkere.
På torsdag neste uke reiser vi til Malaga i Spania for en ukes treningssamling, så de neste dagene blir det litt roligere trening for å få overskudd til samlingen. Vi ser virkelig frem imot en uke med mye trening på sykkelen og avslapping på beachen. Håper det også blir godt vær så vi kan få litt farge på våre vinterbleke kropper :-)

No comments: