03 June, 2008

Nå starter sesongen!

Frem til nå har vi syklet ritt som vi ikke har prioriter så høyt og tatt mer som trening. Men til lørdag starter de store maratonrittene med Raumerrittet, og Farrisrunden helgen etter. Dette er ritt som vi syklet i fjor, men forskjellen fra i fjor er at vi i år skal sykle i eliteklassen. Begge rittene er en del av norgescup maraton. Det ser ut som at eliteklassen bli stor i forhold til tidligere, mye pga. det nye regelverket til NCF.

Vi er begge spent på hvordan formen er og er klare for å fighte skikkelig! Vi har ingen klare målsetninger, men ønsker å komme oss gjennom uten noen tekniske problemer og kjører for en best mulig tid. Så får vi se hvilket resultat det vil gi.
På søndag var vi å syklet gjennom store deler av traseen, og den virket relativt tørr og fin. I tillegg er det meldt varmt vær, så det vil bli gode forhold og mulighet for høy fart. Blir spesielt viktig å få i seg nok drikke og næring underveis, og elitegruppa i Frøy vil ha en langingstasjon ved Ås går, ca. 2mil før målgang.

Kommer rapport like over helgen fra Raumerrittet. Så følg med!

2 comments:

linn og viktor said...

Grattis med vel gjennomført ritt, vi venter spent på referat!!

Anonymous said...

Venter også spent på refferat,selv en sykt tung dag men utrolig flott ritt!!